Thời gian đào tạo: 05 tháng (Học 05 buổi/ tuần)

Học phí: 16.000.000 đồng/ khóa
                    *  Giảm 1.000.000 đồng khi đóng học phí trước ngày khai giảng 01 tháng.

Chương trình đào tạo: 

  • Lý thuyết về dinh dưỡng – Vệ sinh an toàn thực phẩm. Kiến thức về thực phẩm – thực đơn. kỹ thuật chế biến món ăn Âu.

Thực hành chế biến 70 món ăn Âu. ( Danh sách món tham khảo).

  1. 3 kinds of stock
  2. Smoked fish chowder soup
  3. Omelette
  4. Pumkin soup
  5. Greek salad
  6. Spaghetti seafood
  7. Fresh ravioli with pesto sauce
  8. Fresh tortellini with mushroom sauce
  9. Tuna tarta with avocado and mesclun
  10. Mushroom ravioli with slow cooked scampi with fava bean
  11. Pork goulash
  12. French onion soup
  13. Salmon salad
  14. Beef rossini
  15. Potato dishes
  16. Beef steak
  17. Pork provencal
  18. Nicoise salad
  19. Spaghetti Bolognaise
  20. Ceasar salad
  21. Tuna sandwich
  22. Frog leg salad
  23. Cauliflower soup with salmon mousse and almond foam
  24. Classic Italian fresh lasagna
  25. Potato salad
  26. Ratatouille
  27. Vegetable cream soup
  28. Pork chop BBQ
  29. Choux
  30. Cream caramel
  31. Tomato terrine and grilled eggplant, Mozzarella with pesto sauce
  32. Pan seared seabass, mashed pumpkin, stuffed zucchini flowers
  33. Seafood felly with fruit, coriander and avocado salad
  34. Pan fried salmon and scallop ratatouille with capsicum
  35. Assorted of pizza
  36. Potato  cream soup
  37. Braised chicken in red wine
  38. Bean and bacon soup
  39. Oven baked chicken with parmesan and tomato concase
  40. Prawn fettuccine
  41. Seafood skewers
  42. Tian salad
  43. French chicken baby wrap clay with croquette potato and porcini sauce
  44. Moules frites
  45. Stuffed mushroom
  46. Maryland crab cake
  47. Pork cordon bleu
  48. Hungarian beef goulash with paprika, garlic crouton
  49. Supreme of chicken with saffron risotto and creamy prawn sauce
  50. Grilled fresh water prawn with baked eggplant
  51. Grilled tartar salmon with baked lump fish
  52. Beef burger
  53. Chicken chasseur
  54. Rolled crab meat salad with capsicum and mango wasabi, mixed herb
  55. Roasted duck breast with honey, pumpkin puree and orange sauce
  56. Chicken fajita
  57. Grilled lamb rack with veg cous-cous and chilli coca sauce
  58. Crab fantasy with curry oil and onion pickles
  59. Pan seared duck breast with spicy honey
  60. Smoke teriyaki scallop with carrot mash, crispy lotus root, truffle foam
  61. Lamb fillet crusted with hazelnut and herb, blackened cassava, asparagus, soy daikon, belt tuile, mint gravy
  62. Pork loin with apple sauce
  63. Grilled vegetable
  64. Stuffed quail with mushroom
  65. Seabass fillet with butter sauce
  66. Pan fried seabass and fennel
  67. Roasted lamb rack fillet with sautéed young potato and goat cheese
  68. Shrimp bisque
  69. Rib eye steak
  70. Braised duck with olives

LỊCH KHAI GIẢNG NĂM 2018

  1. Khai giảng ngày 8/3/2018 – Học buổi chiều từ Thứ 2 đến Thứ 6 hàng tuần ( từ 13:00 đến 17:00).
  2. Khai giảng ngày 5/4/2018 – Học buổi tối từ Thứ 2 đến Thứ 6 hàng tuần ( từ 17:30 đến 20:30).
  3. Khai giảng ngày 3/5/2018 – Học buổi sáng từ Thứ 2 đến Thứ 6 hàng tuần ( từ 07:00 đến 12:00).
  4. Khai giảng ngày 5/7/2018 – Học buổi chiều từ Thứ 2 đến Thứ 6 hàng tuần ( từ 13:00 đến 17:00).
  5. Khải giảng ngày 2/8/2018 – Học buổi tối từ Thứ 2 đến Thứ 6 hàng tuần ( từ 17:30 đến 20:30).
  6. Khai giảng ngày 6/9/2018  – Học buổi sáng từ Thứ 2 đến Thứ 6 hàng tuần ( từ 07:00 đến 12:00).
  7. Khải giảng ngày 2/11/2018 – Học buổi tối từ Thứ 2 đến Thứ 6 hàng tuần ( từ 17:30 đến 20:30).
  8. Khai giảng ngày 6/12/2018  – Học buổi sáng từ Thứ 2 đến Thứ 6 hàng tuần ( từ 07:00 đến 12:00).

Đăng ký học

Chia sẻ nội dung qua

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *